Personale

På Idrætshøjskolen på Suðuroy lægger vi stor vægt på træning, oplevelser, og at udvikle vores personlige og mentale styrker. Derfor er det også et krav, at undervisning er på højeste niveau.

gudmundur

Guðmundur Joensen er skoleforstander, samt underviser i konditions og distancetræning. Guðmundur har dyrket triathlon som professionel og kørt på elite niveau. Han har derfor en stor erfaring og viden vedr. motivation, og hvad der skal til for at leve livet som professionel sportsudøver.

 

 

 

joni

Jóni Brandsson Christiansen underviser på adventurelinjen, og er uddannet bachelor indenfor idræt på Aalborg Universitet. Jóni har i flere år dyrket redskabsgymnastik, og har i den sammenhæng været på landsholdet, og fungeret som træner og underviser. De seneste år har han bevæget sig mere udendørs, hvor han har kastet sig over klatring, cliff jumping, og slackline.

 

 

 

15540590_10210590532573056_430098459_o-1

Øssur Debes Eiriksfoss arbejder på adventure linjen. Øssur er uddannet bachelor i idræt på Københavns Universitet og er klatreinstruktør. Øssur har dyrket redskebsgymnastik i flere år, og bland andet været på det Færøske- og Danske landshold. Derudover har han arbejdet meget ude i den Færøske natur både i havet og på land.
Øssurs sidste præstation var under Ninja Warrior 2016, hvor han sammen med sit hold vandt, og personligt satte banerekord.

 

Jón Bjarnason_300

Jón Bjarnason er svømmetræner på Idrætshøjskolen. Jón er uddannet elite-svømmetræner og har derudover FINA-uddannelse sum ungdomssvømmetræner. Jón er den mest erfarne svømmetræner på Færøerne og har trænet både færøske og danske svømmelandshold. Jón er til dagligt træner for svømmeklubben Susvim, og er derudover også træneren bag svømmestjernen Pál Joensen. Jón Bjarnason er også Olympic Coach London 2012.

 

Jón Pauli Olsen_300

Jón Pauli Olsen er fodboldtræner på Idrætshøjskolen. Jón Pauli er uddannet fodboldtræner, med A-license. Jón Pauli har været træner for både det færøske A-landshold for kvinder og for ungdomslandshold for kvinder. Jón Pauli har derudover også en trænerkarriere som træner for både hold i den bedste fodboldrække og for ungdomshold.

 

 

Gurið Mortensen_300

Gurið K. Augustinussen er håndboldtræner på Idrætshøjskolen. Gurið er uddannet ungdomstræner og uddannet fysioterapeaut. Gurið har store erfaringer som både træner i den færøsk 1. division for kvinder og som ungdomstræner. Gurið har i en lang årrække spillet i den færøske 1. division og har også været årets spiller på Færøerne. Gurið har også spillet flere landskampe på det færøske håndboldlandshold.

 

 

 Kost og ernæring

Beinta Leo – Diætist 

Færøsk

Dagfinn Olsen

Engelsk

Marita Gunnarstein Nielsen

Fysiologi

Jón Bjarnason 

Anatomi

Gurið K. Augustinussen, fysioterapeut